mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Lotta & Lars

Publicerad 2015-08-10 11:39:49 i Gotland runt,




Den här sommaren har vi inte varit mycket själva och det känns kul att vara så rik på fina vänner som vi är. Föra vecka har vi tillbringade med Lars och Lotta, varma generösa och roliga vänner som gör att man mår riktigt bra. Vi hann med både norra och södra Gotland och för det mesta på cyckel, tror vi cyklade ca 13 mil på fyra dagar! Bra gjort av oss tycker jag.
Solen hade kommit tillbaka till semestersverige och vi valde att vår första dag tillsammans åka till Kyllaj för promenad och bad i kalkbrott




Vackra vackra Fårö fick bli vårt andra utflyktsmål och cyklarna fick hänga med den här gången. Vi åt på Kutens bensin och det är lika häftigt varje gång att få vistas bland rostiga bilvrak och osande pannkakor. Resten av resan var så fin att vi flera gånger sa att man skulle ha en kamera som kände av ögon rörelse för att ta de bilder man hela tiden uppleve.



Ytterligare äventyr gick til Sudret och dess lite frodigare vegetation. Där cyklade vi i två dagar förbi den västra sidans där en grönklädd låg kam följde vår väg ner till Hoburgsgubben där någon målat en näsa på rauken. På kvällen åt vi på Guldkaggen i Burgsvik , supergod enkel mat med trevligpersonal. 



Vi cyklade vidare till ett fantastiskt ställe Vamlingbo, med en vacker trädgård och en konstnär som målade fåglar. Har aldrig sett en blommande kronärtskocka, så cool! 


Ett ställe som va nytt för mig va Holmshällar, ett raukområde med laguner som va mysiga att bada i, som Grekland fast i Sverige!



Härligt att få ha såna vänner som gör det vackra och fina så kul att uppleva. Delad glädje är dubbel glädje😍

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela