mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Höst på Boge

Publicerad 2015-11-04 20:50:18 i Gotland runt, Torpet,

Hösten är här och jag sitter hemma med mörkret tätt omkring mig. Längtar till sommar och ljusa kvällar och undrar återigen hur jag ska klara hösten och den långa period av mörker vi har framför oss. Efter sju veckor bar det iväg till Gotland och det första jag möttes av var blommande pelargoner, de måste ju vara värdens tåligaste blommor som klara så lång tid utan vatten. 


Förra veckan städade vi på Boge, så mycket döda träd stod det i träddungarna. Vi höll igång en brasa i sex dagar! Så mycket var det! Vädret var fantastiskt och det va kul att få göra fint på tomten. Men det är mycket kvar att rensa men jag känner mig inte så stressad av det längre, det får ta lite tid. 
På tisdagen va vi sugna på en utflykt och åkte till Tofta och syrran för promenad på vakra Tofta strand och en mysig och kul middag med mycket prat och skratt. 

Här en selfies på oss! 

I dag fick jag bilder av snickarna som byggt en fin liten veranda och byggt en ny och fin gavel på ladan som va så trött och trasig av vind och väder. De har använt de gamla fönstren som jag hade på loftet till att få lite ljus in i ladan. Kanske kan jag få till ett sommarrum där uppe såsmåningomen. Känner mig supernöjd och till våren skall stolparna på spaljén och gaveln få samma faluröda färg som jag använt tidigare. 





Huset är nu utrustat med nya musskrämmare och jag får se om jag tittar till huset någon gång till förre våren, annars ses vi till våren igen fina Gotland! 
Kram


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela