mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Ett hav av Ramslök

Publicerad 2017-04-11 22:23:34 i Torpet,

Trädgården utvecklas steg för steg och jag har varje vår varit så sugen på att ha ett litet hörn med ramslök! Köpte på Linds två krukor med gotlsndsodlsd ramslök och planterade i min gamla syrenberså.(59:-st) På lördagen tog jag och en kompis en promenad och jag bara gapade!! Hela skogen va full av ramslök!
Jag plockade så mycket jag orkade och gjorde supergod pesto när jag kom hem till Boge! Försökte även att få upp ett par rötter och planterade tillsammans med de köpta, ska bli spännande att se om jag får någon lök nästa år!

Mina rabarber har äntligen fått en egen rabatt och slipper bli överkörda av någon "snäll" person som ska hjälpa mig att klippa gräsmattan!
Nu börjar den där hörnan i trädgården att likna en köksträdgård, och jag gillar den verkligen!!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela