mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Våren är här! ( nästan)

Publicerad 2017-02-28 22:59:35 i Torpet,

Vecka 9 brukar alltid vara en vecka jag åker skidor men så inte i år! Hade så många högar med gammalt bråte och gamla träd som behövde tas han om och jag åkte till underbara Gotland för att väcka upp huset inför våren och ta i tu med rishögar och trädgård! Så fantastisk är att knoppar och små små gröna blad börjat komma på växterna och det är bara februari! Snödroppar växte lite här och där och det va första gången jag sett de då det är första gången jag är här så tidigt!
Få saker är så härliga som att få elda och till lunch blev det en chorizo som jag grillade på elden. Nu sitter jag nyduschad och drömmer om min trädgård bläddrandes i en "allt om trädgård" Flugorna surrar nyvakna i taket efter att värmen har fått fart i huset, ja allt är rätt mysigt faktiskt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela