mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Helt slut!

Publicerad 2017-09-22 20:44:11 i stockholm,

Arbetsveckan är slut och jag med den. Axlar och nacke värkte och jag va tvungen att ta en värktablett för att orka med dagen.


Ibland bara kryper lyckan på en då man vet att nu är det helg och så kändes det när jag gick från jobbet! 
Med ett presentkort på fickan gick jag förbi Centralbadet och beställde en kinesisk massage som va helt fantastisk, precis va jag behövde. 
Efter en lunch, massage och varma bad känner jag mig som en ny människa och ser fram mot helgen. 

Centralbadet är en sådan vacker byggnad med en antik tutch och man njuter av att bara titta på allt de fina. Till och med omklädningsrummet är i gammal still och ett lugn råder bland alla tjejer där. 


Blev så pigg och glad att jag köpte en duk och tänkte måla lite, men väl hemma har jag idétorka och sitter och bara tittar på den... ja ja, får se om det blir något i morgon istället! 

Kanske målar jag vatten efter dagens intryck.

Kram och ha en fin helg! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela