mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Lite för varmt att cykla Fårö runt!

Publicerad 2018-07-29 15:54:47 i Gotland runt, Torpet,

Solen gassar på och vi får besök av Sofia och Uffe. Vi har ett par dagar tillsammans där vi tänkt bada och cykla för att komma närmre naturen och på köpet få lite motion.
Dom kommer till kvällen och vi sitter vid åkern och tar en drink, vi skojar om vad det är för dresskod här på Boge och vi bestämmer att det ska vara långt och tjusigt! (null)

(null)
Det är så varmt att det ända vettiga valet är stranden! Algblomningen har satt i gång så vi åker till Smöjen för att kunna sitta vid havet men bada i kalkbrotten. (null)

(null)

(null)
Lunch åt vi i Lergravs mysiga rökeri!  (null)

(null)
Fia och jag lämnade Charlie vid färjan, han behövde åka hem och fixa lite. Samtidigt åkte Erik och Uffe till Slite där det va veteran/ raggarbils fest! Hur många bilar som helst och jag och F va glada att vi slapp hänga med.. (null)
På kvällen fixade gubbarna mat och vi fick ta det lugnt ned en drink. Maten va supergod och dom va stola! (null)
Nästa dag begav vi oss till Fårösund, vi lämnade bilarna och började den långa turen runt Fårö. Det va faktiskt alldeles för varmt att cykla så långt men nu är det så varmt och inget att göra något åt! (null)
Galette på Kutens Bensin så klart! (null)

(null)

(null)

(null)
Vi cyklade vidare på det vackra Fårö upp till en lite hemlig ensam strand. (null)

(null)

(null)

(null)
Över hedar och genom grindar cyklade vi vidare. Solen stekte och vi kämpade på. När vi kom fram till Raukarna va vi så varma att vi slängde oss i vattnet för att svalka av oss. (null)

(null)
Trötta men nöjda kom vi tillbaka till Boge och hade en mysig kväll. Så kul att ni kom och hängde med oss i några dagar. Välkomna tillbaka ❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela