mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Öppnar dörren för Boge 2019

Publicerad 2019-03-03 15:46:40 i Torpet,

(null)
Känslan när man öppnar upp torpet för ännu ett år är fantastisk! Luftvärmepumpen som jag installerade i höstas fungerade utmärkt, varmt och skönt i huset när jag kom. Hela huset städades och jag rullade ut mattor och bäddade rent. Efter förra veckans ryggskott bestämde jag mig för att satsa på en tjock bäddmadrass så jag även kan sova bra här! Efter en god natts sömn gick jag ut i trädgården, Våren har kommit till Gotland och jag va ute från morgon till kväll. Finns ingenting bättre! 
(null)

(null)
(null)
Var ute och gick i skogen ett par morgnar och det såg ut dom en krigszon efter stormen som härjade i början av året. Träd låg huller om buller och den annars så vackra skogen såg rätt härjad ut. Tråkigt tycker jag.
(null)
På min egen tomt hade fyra träd blåst omkull och det va tungt och jobbigt att få bort dem. Är väldigt orolig för min jättestora gran som står på tomten.. kanske borde jag kontakta någon som kan ta ner den🙁 (null)
Min granne är då gullig och omtänksam. Jag fick en väldigt fin present av henne som hon stickat själv. Två fina grytlappar,  (null)
Jag får dessutom hämta hästskit från deras gödselstack och gör ett litet experiment, gräver ner skiten djupt ner i odlingsbänkarna. Där får det ligga tills jag ska odla i juni, hoppas bara att rötterna på grödorna inte kommer bli brända .. 
(null)
Och så klart hann jag även med promenader! Vid havet i skogen och vid Boges egna raukar.  (null)
  ❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela