mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

London

Publicerad 2019-11-29 00:03:02 i Resor,

Det var många år sedan jag var i London i jultider, så nu var det så kul att få åka hit under första advent med Ingrid. 
Vi skulle gå en tandregleringskurs men vi hann med lite annat oxå. 
Vi startade vår resa med en räksmörgås på Arlanda. Vi tog en snygg  plojbild på oss i Snapchat, så vi har inte färgat håret! Hi hi🤪
(null)
När vi sent på kvällen kom till hotellet tog vi en öl och Fish and Chips, riktigt gott!
(null)
Efter en stor och god frukost började shoppingen,med kartan i högsta hugg klarade vi oss galant! 
(null)
(null)

(null)

(null)

Hela London var smyckad med fina juldekorationer i överflöd. Hotell, affärer och gator var dekorerade. 
(null)

(null)

(null)
Vi gick så klart på de stora shoppinggatorna men ibland slank vi in på någon bakgata och som här hittade en uterestaurang gata fast det var 1a advent! 
(null)
Det var otroligt mycket folk! Man fick sicksacka sig fram mellan alla som shoppade. Kanske berodde det på att det var black friday. Det gäller att vara observant när man går över gatan, det är ju vänstertrafik i England. (null)     
Efter en hel dag med shopping, tog vi oss till Millies Lounge som var en gammalt bank, vilken var omgjord till ett fint efternoontea restaurang Det var så lyxigt och ett enormt fat med kakor,scones och snittar. Vi orkade så klart inte allt men smakade på allt! 
(null)

(null)
Vårt fullspäckade program med bara massa roliga saker, avslutades med en helt fantastisk musikal. "And Juliet" Det var Max Martin som hade skrivit musiken, så man kände igen alla låtar och ville dansa med till musiken. 
(null)

(null)
På väg hem gick vi förbi flera pubar där folk stod ute på gatan och drack öl! Men vi va så trötta så det blev en kopp te i hotellets mysiga pub i stället. 
(null)
Jag gillar verkligen London och dess puls, hoppas på att få åka hit snart igen.
(null)

Dag tre var det allvar och vi lyssnade på en rätt självgod amerikansk ortodontis som lärde ut ett väldigt snabbt och smärtfritt sätt att tandreglera  tänder som kan behövas rättas till.
Ska bli kul att börja med sådana behandlingar.
 
Är så glad att få ha en sån underbar kollega/kompis! Inte alla som får skratta så mycket och ha så kul på jobbet. I bland är livet väldigt färgglatt🤩
         Tack Ingrid❤️ (null)




Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela