mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Mars väder

Publicerad 2021-03-15 17:15:53 i Torpet,

Dax att "öppna" upp Boge inför ett nytt spännande 2021. Vi fick fem lediga dagar då Corona ställt till det så jag är lite permitterad och Erik jobbar hemifrån. Mars bjöd på både snöstorm och solsken , snödropparna tittade upp ur gtäsmattan. (null)

(null)
Våra fina grannar bjöd över oss på lite ost och vin. Vi fick även prova en ny Boge snaps! Boge har fått ett eget bränneri! Och det bästa var att den var riktigt god.  
(null)
Badrummet behövde snyggas till då kvistarna lös igenom den vita färgen. Det blev ny vit färg och nu får jag hoppas att det håller sig fint i några år.  Vi hade oxå fått en diskmaskin av Charlie o Fillipa så Erik flyttade om köksskåpen så att den fick plats. Tyvärr har inte Ikea kvar samma köksluckor så vi får fixa så det ser något så där okej ut med en slät lucka och ny färg.  (null)
På lördagen tog vi en sväng till Fårö och hälsade på Sofie och Björn. Dom bygger ett supercoolt hus som både har något spännande nytänk över sig och en varm hemtrevnad med mjuka träslag blandat med det hårda och rostiga corten som dom ska ha som fasad. Huset ligger otroligt vackert precis vid stranden och det var så kul att se hur fint dom har det.
(null)

(null)

(null)
Med det bästa av allt var att jag fick se och hålla lilla Nils som redan hunnit bli 2,5 månad. Så otroligt söt och näpen med stora fina ögon.  Det är så otrolig underbart att få vara med och se våra barn som nu är så stora att dom fått egna små underverk 
(null)
Vi passade på att ta en promenad i naturreservatet Ullahau och solen tittade fram och gjorde den sandtäckta skogen ännu vackrare och mer trollsk!
(null)

(null)
Och så va de ju så att jag fyllde 55år, och Erik såg till att fira mig hela helgen med god mat och ingenting är bättre än att vakna på Boge och få en födelsedag frukost och presenter! 
(null)
Bubbel och räkmacka på Gotlandsbåten och planer på att bygga ut ett vardagsrum avslutade dena mysiga stund.
(null)

(null)
Hemma i Stockholm igen blev jag överraskad av en enormt stor julros som min älskade syster skickat med bud❣️ Så vacker! 
❤️



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela