mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

En weekend med härliga tjejer på Mallis

Publicerad 2021-10-28 23:18:35 i Resor,

Känner mig väldigt lyckligt lottad. Hur många människor är såna kompisar med sina kollegor att man även vill umgås på fritiden! Jag har förmånen att ha sådana kolleger och en arbetsgivare som är en av mina bästa vänner. 

Den här helgen bjöd hon med oss till sitt fina hus på Malloca och vi hade några härliga dagar man inte ville någonsin skulle ta slut. 
(null)
Huset som Stefan och Ingrid skaffade i våras var så mysigt och härligt inret med coola inredningsdedetaljer och en väldigt hemtrevlig känsla. Maria, Benita och jag fick alla varsit rum och vi mådde alla som prinsessor. 
Här var mitt fina rum. 
(null)
Vi hade tur med vädret och hände vid poolen medans vi planerade vidare vad vi skulle  hitta på de dyrbara dagarna vi hade på solens ö.
(null)
Det blev såklart restaurang-besök på mysiga fina ställen, ett av dem va Johan och Ninnas lyxiga ställe som svävade över vattnet. Dom hade goda tapasrätter. 
(null)
En dag var molnen framme och den perfekta temperaturen 20 gradergjorde att vi bestämde oss för att vandra i bergen! Tre timmars vandring förbi apelsinodlingar och vi såg blyblommor som va stora som buskar! När vi var trötta och hungriga kom vi till en by där vi åt tappas och drack Cava. Så mysigt!
(null)
(null)
Det var inte långt ner till havet där vi både gick ner från Ingrids hus dagtid och kvällstid. Första kvällen var Keke kvar på Mallis och vi satt och tittade över havet och de lyxiga båtarna. Så lika dom är!  (null)
Här gick vi ner hela gänget och avslutade med en god drink som hette Hugo.  (null)
Det va så mysigt att få värme mitt i oktober och få känna sig som en prinsessa några dagar. 
Tusen tack Ingrid för din gästfrihet och tack alla goa kollegor för mysiga dagar tillsammans i en helt annan miljö än vi brukar vara i. 
❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela