mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Kaffe med dopp!

Publicerad 2022-08-18 18:31:29 i Gotland runt, Torpet,

Tiden går så fort så fort och nu har jag bara några dagar kvar på mitt älskade Gotland. Britta kommer över och vi har några härliga dagar tillsammans. Dom är varma och vi orkar inte gå lika långa promenader som vi brukar utan det blir lite strandliv och mys på Boge.
 
Vi tar en promenad i Visby när vi ändå är här, Britta är alltid kaffesugen och vi slinker in på ett ställe som jämt är fullsatt! Nu är det inte lika mycket folk på ön och vi behöver inte vänta på vårt kaffe och vår supergoda våffla.
(null)
Vill vissa mitt favorit fiskeläger och vi beger oss till Sysne och äter rökt makrill. Vi bestämmer att det är för varmt för vandring och sätter oss på stranden och babblar på om allt som hänt oss de sista månaderna ( länge sen vi sågs)  (null)

(null)
Nu i augusti blommar dahlior och vi beger oss till Listegård för självplock av all världens vackraste blommor. Det är en sådan underbar miljö och det är kul att få visa det här fina stället. Jag plockar eterneller i glada starka färger och Britta en lite coolare i grått och orange. Trots att dom hade stängt kaffet för säsongen, bad vi snällt om en kopp, vilket dom bryggde och till och med trollade fram en kaka. Mums! (null)

(null)

(null)
Hänger upp min bukett i orangeriet, blev en glad färgklick. (null)
Oj vad mycket vi både åt och drack, vi måste vi röra på oss! Trots en otroligt hetta gick vi en lång runda och unnade oss glass och kaffe på Bruket.  (null)
Det finns ett ställe där det växer så galet mycket björnbär, det är kul att plocka när det finns mycket och det går fort att få i hop till en burk sylt eller vad man nu vill göra. (null)
Och som sagt, tiden går fort när man har kul så tiden var inne för att åka hem till Stockholm. Men först lite mer kaffe och en god macka på Själsö Bageri. (null)

(null)

(null)
Hejdå fina Gotland, nu åker vi hem. Tack Britta för du kom, alltid lika kul att hänga med dig. Så glad för mitt armband jag fick när jag fyllde år av Charlie och Filippa. Det påminner mig om att min ö alltid är en enkel båtfärd bort.  (null)
❤️



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela