mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Projekt Dockhus

Publicerad 2022-01-19 19:39:54 i Det jag håller kärt❣️, stockholm,

(null)
 I dag har jag köpt ett dockhus i trä! Huset har sex rum och är ganska litet, alltså perfekt! Ett oskrivet blad som jag nu ska få gå loss på med färger, tapeter, golv och möbler. Min plan är att göra det stabilt med möbler som håller för att leka med för ett litet barn, härliga färger man blir glad av! 
Japp! Nu sätter jag igång, detta får ta den tid det tar, ingen brådska utan jag kommer att njuta av pysslet  och med att få skapa.
Men som vanlig när jag sätter i gång med ett projekt blir jag lite "manisk" och jag handlar vackra papper till tapeter, färg och tyger. Det blir klart på ett par veckor! Ops! jag som tänkte jag skulle pyssla med det här under hela våren!
Så här blev det. 
(null)
Och invändigt..
(null)

(null)
Men det sötaste av allt var när Siri tittade in och flyttade runt den den lilla dock-familjen till badkaret, för att laga mat i köket och att när hon lekt färdigt lägger alla dockorna i sina sängar för att sova tills nästa gång hon öppnar huset. (null)
(null)
(null)
(null)
Siri har precis fyllt två år, och det här dockskåpet passar henne bra, det är stabilt och hållbart och går inte sönder om man är lite ovarsam. 
Det har varit så kul att göra det, och kanske forsätter jag med lite blomkrukor i fönstren och annat pyssel. 
❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela