mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Insynsskydd😉

Publicerad 2014-10-13 21:28:51 i Blommor,


Detta är min dusch! Ja den är utomhus och det passar bättre på sommaren än vintern kan jag säga. Idag är det 14 oktober och jag skulle på anställningsintervju på slite folktandvård på morgonen. Klart att man måste vara nyduschad med rent hår, hur skulle det annars se ut. Morgon var krispigt iskall och bjöd på 4 graders "värme"(det gäller att vara positiv) Jag kände mig som en viking och va glad när tavgningen va över. 
Nu till blommorna! För att få lite insynsskydd, mot vem vet jag inte;-) byggde jag med plintar och armeringsjärn ett växtstöd. På ena sidan har jag planterat murgröna och den andra sidan en klematis Hybrid. Hoppas de växer fort fort så man slipper vissa rumpan för kossorna.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela