mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Semester på häst

Publicerad 2017-10-14 11:04:05 i Resor,

Förra årets resa till Arizona på häst gav mersmak! I ett par dagar som kändes som fler va jag och Ingrid högt uppe i bergen i Malaga på en farm som hette Cortijo Uribe. 

Det var ett engelsk par som köpt gården för ca tio år sedan och tog om hand om både hästar och hundar som va övergivna, på väg till slakt eller på annat vis oönskade. 

Vi red ut på förmiddagarna bland olivträdsodlingar så långt ögat kunde se, otroligt vackert! 

Solen sken och det va skönt att svalka sig i poolen förre lunch och eftermiddags lektion i dressyr! Jag var väldigt skeptisk till att lära mig något alls i något som ser så svårt ut men jag lärde mig sakta att manövrera hästen att ta några steg på tvären. 

Vi träffade trevliga människor från både Sverige Norge och England som vi åt lunch och middag med, blev en hel del prat om hästar såklart.

 Ett trevligt par va nygifta och bodde i ett coolt rum med fint tornrum, där blev vi skandinaver bjudna på sangria. 

Väl hemma igen känner jag mig full av energi från sol, hästar och glada trevliga människor. 

                    Tack Ingrid ❤️


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela