mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Födelsedag på Marholmen

Publicerad 2021-05-23 19:38:27 i Resor,

Visst är det roligt att överraska! Tror faktiskt att jag gillar det mer än att bli överraskad, eller lika kul i iallafall... Eriks 58:e födelsedag började med en frukostbricka så klart och som present fick han en ursnygg skjorta i grönt linne, men som vanligt var han osäker på materialet kragen mm!! Jaja,sån är han...morrrrr. 
Bad honom hämta mig efter jobbet för att åka till hemlig ort, och så kom han i sin gröna skjorta! Blev så glad!
Erik gissade destinationen men kom inte på det fören vi var väldigt nära. Vi checkade in och drack bubbel på vår balkong med utsikt över den härliga skärgården. Sen tassade vi ner i våra badrockar för att tillbringa lite tid i spat innan middagen.
 
 
 
Efter middagen gick vi på en promenad på den pyytelilla ön som ändå rymmer så mycket.  Det var lite kul för Eriks pappa och hans musikkompisar hade tillbringat många tillfällen på ön, under flera år. Vi gick runt och funderade på vart de hade bott och varit, kanske hade de spelat lite musik på någon klippa där vi just gick? Fina minnen dök säkert upp i Eriks tankar..
 Trötta och nöjda gick vi och la oss i mjuka sköna sängar, Erik sov som en stock men jag längtade efter mitt tyngdtäcke och tyckte det fluffiga duntäcket var alldeles för varmt, ha ha aldrig är man riktigt nöjd.
Efter en god frukost gick vi och badade kallbad och bastade, mysig och lyxxigt att få vara själva på den lilla badholmen där bastun låg.. 
Gick runt och förundrades över grönskan som är nu i maj, gick över till ytterligare en ö som det va ett riktigt mysigt gym runt ön, i olika stationer, såg så fint ut att jag nästan blev lite sugen att tränna där, men så blev det ikke!
 
 
En pusshållplast mitt i skogen,med massa hjärtan som hängde i trädet, så gulligt!
Tack Marholmen för ett ögonblick av lugn, natur och mys med min gubbe. 💝
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela