mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Fårö, yoga, hästar och nästan 30 grader!

Publicerad 2018-06-03 21:33:32 i Gotland runt,


Sverige har drabbats av högsommarvärme utan dess like! Inte en droppe regn på flera veckor och upp mot 30 grader varmt! Jag njuter och mår bra men önskar att det kunde komma natt regn så naturen fick sitt.
Anna-Lena och jag hade planerat för en helg på Gotland men utökade den med yoga och ridning på Fårö! 
Vi startade helgen med en promenad med ramslöksplockning för att ha i olika maträtter.
På kvällen åkte vi upp till Fårö och Gåsemora och träffade en härligt gäng tjejer som av olika anledningar behövde en helg utan krav och föruväbtningar från sin omgrvning eller som vi,bara ville ha det lite kul!
På schemat stod fantastisk yoga och man kände sig härligt avslappnad.
Dagen efter tillbaka till Fårö och efter det red vi i en tur i underbar natur med Islands hästar. Vi kom ner till havet och hästarna svalkade av sig.
(null)

Hela gruppen sammlad☀️ (null) 
På kvällen åt vi på Fårögårgen, maten va förträfflig!👌
Våra härliga ledare Maria och Helena bidrog med  frågor/ funderingar som gjorde att man reflekterade över både bra och dåliga saker som hänt under dagen.
(null) 

(null)
Cement och att skapa saker i betong hör ju Gotland till på något vis och utan för restaurangen stod dessa enorma fötter! (null)
Dagen efter" yoga dagarna " tog vi en sväng upp till Prima gård och åt lunch . Vilket ställe! Så underbart smårörigt och super god mat. (null)
A-L är duktig på att fota och tog lite bilder när jag pysslade i trädgården..
Tack för mysiga dagar!



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela