mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Lillstugan växer

Publicerad 2023-06-09 22:27:43 i Det jag håller kärt❣️, Torpet,


Ja, det känns som att Boge börjar bli lite för litet i takt med att vi i familjen blir fler. Efter att tvillingarna kom i höstas har ju Charlies familj nu blivit 5!! 
Funderat på att bygga ut Lillstugan i några år nu. Har varit svårt att tänka ut en bra plan och lösning. Men det slutade med att jag gjorde en ritning själv och lämnade in ritningarna till en arkitekt på nätet för att de skulle sätta mått på min riktning.
(null)
Jag hade tur och hittade en snabb duktig snickare som byggde om lillstugan.  (null)
Så var den nästan klar och det var dax för målning och tapetsering, och därefter lite inredning.  (null)Hade bestämt att grönt skulle vara den röda tråden, och jag målade och tapetserade i gröna toner, trinettköket fick samma gröna färg som väggarna i sovrummet och jag hittade en grön soffa på blocket. Däremot fick det bli lite rosa i flickornas del av sovrummet så klart!  (null)

(null)

(null)

(null)

 När sommaren kom hjälpes vi alla åt att få färgen på utsidan målad och det var så roligt att få se Charlie och Filippas lilla familj flytta in där och få ha lite mer yta att vistas på. Tror dom tyckte det va väldigt fint och bra.    (null)
❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela