mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

Massa kärlek under under en hel helg❣️

Publicerad 2021-02-14 16:00:10 i Resor,

Alla hjärtans dag!, denna kärlekens dag då vi ska uppmärksamma våra nära och kära. 
Vi åkte upp till Storvik och hyrde ett fantastiskt gulligt hus. Vackra gamla möbler, levande ljus gjorde att man direkt trivdes och kände en varm ombonad känsla. Detta skulle bli en helg med skidåkning,god mat en och annan spakänsla. Erik sopar trappan för att välkomna Anna och Freddan.
(null)
Innan middagen tog vi ett bad i husets mysiga badrum.
(null)
Anna och Freddan hade med sig en supergod middag med röding och anka, och goda viner! Kändes som att äta på restaurang, så lyxigt! 
(null)
Storvik har härliga och välpreparerade skidspår som man nästan är helt själva i, mycket upp och nerförsbackar så det gällde att koncentrera sig så man inte ramlade. Solen sken och det är så härligt med den friska luften och att få bli trött i kroppen av skidåkningen. Jag är inte så snabb så jag åkte lite kortare stäcka och va supernöjd med det. (null)

(null)

(null)
Nöjda och trötta tyckte jag det var lite kul att överraska med en liten spabehandling, dom såg lite roliga ut i sina svarta masker!🎭 (null)
Och vi fortsatte på spainriktningen med ett riktigt hett bad i badtunnan. Vi satt där och snackade och tyckte vi hade väldigt bra! Varje gång jag badar under en klar stjärnhimmel önskar jag att jag hade en egen tunna men det tar tydligen 5 timmar att elda så det blir tillräckligt varmt... kanske en eluppvärmd då🤔 (null)
Kvällen bjöd på ytterligare en god middag, mysiga samtal och vi njöt av att vara i det mysiga huset.  (null)
Helgen är slut och vi har verkligen boostat och med massa bra energi. Att få röra på sig, äta gott, unna sig något onödigt men mysigt och sist men inte mist, vara med goda vänner gör att den här alla ❤️-helgen blev så minnesvärd. 
Tack kompisar💙💚💛🧡
(null)



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela