mitttorp.blogg.se

Sommaren 2013 köpte jag ett litet torp på Gotland som jag känner en stor lycka över att få äga. Jag kommer mest att lägga upp bilder om vad som händer där i form av vad jag planterar och skapar för att få det att sakta växa till min egna lilla skapelse här på jorden. Det finns så mycket att upptäcka och se på Gotland, så även små äventyr finns med här tillsammans med en och annan god vän. Med tiden har även resor och andra minnen jag gärna vill "spara" fått slinka in i bloggen. Ja, som Ni ser är det mer en händelseblogg i mitt liv, än en renodlad trädgårdsblogg, men den som vill läsa är hjärtligt välkommen ändå. Kram Anneli

På Safari med Siri

Publicerad 2023-09-15 22:34:57 i Det jag håller kärt❣️, Resor,

(null)
Så kom helt plötsligt sommaren med 25 graders värme fast det är september. Konstigt klimat måste jag säga! Men är man på safari ska det väll vara varmt, så vädret var perfekt! Siri och jag begav oss till ett Afrika i miniatyr och njöt av en så fin och rolig helg fullspäckad med både djur och karuseller. 
Kolmården
Äventyret började med Bamses värd, alla hus som bamse och hans vänner fanns i området. (null)

(null)
Vi fick se en teater med Bamse och hans vänner.  (null) 
Efter teatern var det kramkalas och Siri kramade sin idol Bamse medans Skalman fick nöja sig med en "high-five" 
(null)

(null)
Karuseller och bilkörning klarade Siri galant, dock blev farmor en aning illamående.  (null)
Sen begav vi oss ut i den stora parken, tur var att vi tagit med vagnen eftersom vi aldrig skulle ha tagit oss runt med Siris små ben! Jag som var imponerad av att den var så fin och att många djur gick ihop precis som på savannen.  (null)
Glasspaus med gorillorna hängandes i lianerna precis framför våra ögon.  (null)
I slutet av parken låg Delfinariet och vi fick platser allra längst fram vid bassängkanten så när delfinerna hoppade blev vi lite blöta vilket inte gjorde något för det var väldigt varm där inne. Siri klappade händerna när delfinerna snurrade runt i luften och gjorde konser!  (null)

(null)

(null)
Dagen gick fort och vi avslutade dagen i parken fulla med intryck och checkade in på Vildmarkshotellet.  (null)
Det fanns en väldig fin badavdelning, med ljummet och skönt vatten. Siri hoppade och simmade, och snurrade runt som delfinerna gjort tidigare under dagen.  (null)

(null)

(null)

(null)
Middagen var perfekt med allt vad barn tycker om och trots att Siri var så trött åt hon med god aptit tills ögonen började sjunka ihop.En väldigt trött lite tjej fick tillslut somna i de sköna hotellsängarna, för att till nästa dag vakna upp pigg och redo för nya äventyr.  (null)
Nästa dag åkte vi en gondol över "savannen" och Siri var förundrad över att både vara så högt upp i luften och se ner på giraffer och lejon.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi fick till och med se en tiger på nära håll. Nästa lite läskigt. (null)
Trots alla exotiska djur vi fick se, så tyckte nog Siri ändå att det bästa var när hon fick klappa en snäll get.  (null)
Oj va roligt vi har haft och vilken bra reskompis mitt älskade lilla barnbarn är. Det sista vi gjorde var att handla lite kläder med zebra och giraffmönster till Siri och småsyskonen som fyller ett år nästa vecka! Det var kul att alla flickorna hade på sig kläderna på kalaset. 
Evi och Hillevi 1 år
(null)
Tänk att dom små gullungarna redan är ett år. Dom hade ett härligt kalas med barn och vuxna i trädgården. Solen sken och pappa Charlie grillade lunch till oss alla. 
Vi försökte ta en bild på hela gänget med barn vilket är lättare sagt än gjort. (null)
Är så otroligt stolt över mina tre fina flickor. De ger mig så mycket glädje och lycka.  (null)
🩷🩷🩷


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela